Karakteristika og ulemper ved bambusfiberstoffer

Karakteristika og ulemper ved bambusfiberstoffer

1

Hvad er egenskaberne ved bambusfiberstoffer:

2

1. Svedabsorbering og åndbarhed. Tværsnittet af bambusfiber er ujævnt og deformeret, og det er fyldt med elliptiske porer.

2. Antibakteriel. Ved at observere det samme antal bakterier under et mikroskop, kan bakterier formere sig i bomulds- og træfiberprodukter, mens bakterierne på bambusfiberprodukter vil blive dræbt omkring 75 % efter 24 timer.

3. Deodorisering og adsorption. Den specielle ultrafine mikroporøse struktur inde i bambusfiberen har en stærk adsorptionskapacitet, som kan adsorbere formaldehyd, benzen, toluen, ammoniak og andre skadelige stoffer i luften for at eliminere dårlig lugt.

 4. Anti-UV. UV-gennemtrængningshastigheden for UV-resistent bomuld er omkring 25%, og UV-gennemtrængningshastigheden for bambusfiber er mindre end 0,6%. Dens UV-modstand er omkring 41,7 gange større end bomuld. Derfor har bambusfiberstoffet super UV-modstand. .

 5. Sundhedspleje og kropsstyrkelse. Bambusfiber er rig på pektin, bambushonning, tyrosin, vitamin E, SE, GE og andre anti-kræft og anti-aldringssporstoffer, som har visse sundhedspleje og kropsstyrkende effekter.

 6. Komfortabel og smuk. Bambusfiberenhed har fin finhed, god hvidhed, elegant farve efter farvning, lys og ægte, ikke let at falme, lys glans, buttet og barberet, elegant og god drapering, med en naturlig og enkel elegant tekstur.

3

Ulemper ved bambusfiberstoffer:

  1. Bambusfiberprodukter har en fejl-skrøbelighed. Bambusfiberstoffet kan ikke vrides og æltes hårdt, ellers er det nemt at blive beskadiget.

  2. Farvefading. For at bevare egenskaberne og funktionerne i naturlig miljøbeskyttelse er bambusfiberstoffer lavet af plantefarvestoffer. Farveægtheden er ikke så god som kemiske farvestoffer. Farven vil falme ved første vask. Jo tykkere farven er, jo mere alvorlig er falmningen.

  3. Det er ubelejligt at vaske. Bambusfiberstof bør ikke gnides kraftigt frem og tilbage. Den kan vaskes med rent vand og vrides forsigtigt ud. Må ikke ligge i vand i lang tid. Læg mindre vaskemiddel og undgå udsættelse for sollys.


Indlægstid: 13. maj 2021